Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale, s-a răfuit pe Facebook cu contestatarii pe tema doctoratului lui Lucian Bode: Sunteți un nesimțit / Un needucat patent / Hater patetic / Mai bine pupați moaștele

2.228 de vizualizări
Adrian Cioroianu / Foto: Facebook.com – Adrian Cioroianu
Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale a României, a lansat un val de jigniri și acuzații pe Facebook la adresa unor internauți care au contestat modul în a acționat în cazul lucrării de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode, potrivit G4Media.ro.

Cioroianu i-a replicat cu un comentariu pe Facebook ziaristei Emilia Șercan, care a scris că ”din septembrie 2016, tezele de doctorat sunt accesibile la Biblioteca Națională exclusiv în format electronic” – cu referire la procedura bibliotecii care interzice copierea ori fotografierea tezelor de doctorat.

Cioroianu, fost ministru de Externe și fost ambasador la UNESCO, a fost criticat de mai mulți comentatori, și a lansat către aceștia cuvinte grele. Printre cei vizați s-a numărat și polițistul Marian Godină, pe care Cioroianu l-a caracterizat drept ”Mafalda”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.
Citește și:
Emilia Șercan, reacție după ce ministrul Bode a anunțat că lucrarea sa de doctorat nu e secretizată. ”Teza lui dr. Bode este digitalizată (…) și poate fi consultată pe un calculator fără acces la internet. Fotografierea ecranului cu prețioasa creație științifică este interzisă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Profesorii care fac meditații cu elevii de la clasă vor fi cercetați disciplinar, potrivit noii legi a Educației. Oricine poate face sesizarea la secretariatul școlii / În decembrie ar trebui să fie deja înființat Registrul de interese în fiecare școală

Profesorii care fac meditații cu elevii de la clasă vor fi cercetați disciplinar, prevede noua lege a Educației, care intră în vigoare din 2 septembrie. Legea nu specifică o sancțiune…
Vezi articolul

Profesorii aleg manualele pentru anul școlar 2023-2024, inclusiv dintre cele 11 ale Editurii Booklet / Profesoara Andreea Coroian Goldiș, coordonatoarea manualului de Limba și literatura română, clasa a VI-a: Pentru niciun profesor nu e ușor să aleagă un manual, este vorba de un sprijin pentru tot anul școlar (P)

Anul școlar 2023-2024 începe cu manuale noi! Editura Booklet s-a numărat printre cei 22 de participanți la licitația publică pentru manuale organizată de Ministerul Educației. Toate cele 11 manuale Booklet…
Vezi articolul

OFICIAL Termenele limită până la care trebuie aprobate actele normative pe noile legi ale educației, publicate în Monitorul Oficial – listă / Sunt aproape 400 de ordine de ministru și hotărâri de guvern

Lista cu cele aproape 400 de acte normative care să pună în aplicare prevederile din legea educației în învățământul preuniversitar și legea educației în învățământul universitar a fost publicată în…
Vezi articolul

BREAKING Telefoanele sunt echipamente care pot fi cumpărate de profesori din prima de carieră didactică, spune ministrul Adrian Câciu: Achiziția de laptopuri, tablete, telefoane inteligente, ceasuri inteligente și orice alte dispozitive care pot fi folosite în procesul educațional

Pentru prima de cariera didactică sunt eligibile cheltuieli precum achiziția de laptopuri, tablete, telefoane inteligente, ceasuri inteligente și orice alte dispozitive care pot fi folosite în procesul educațional, a declarat…
Vezi articolul