Acces rapid la profesori excepționali pentru toți elevii și mii de lecții adaptate nevoilor fiecărui copil: SuperȘcoala, sistemul inovativ de streaming educațional, unde fiecare lecție este predată și explicată clar (P)

8.380 de vizualizări
Foto: SuperȘcoala
Suntem în plin sezon de evaluări, recapitulări și teste de verificare în toate școlile din țară. Aceasta este piatra de încercare de la începutul anului școlar, când copiii trebuie să arate ce mai țin minte după vacanță, iar profesorii să vadă unde sunt lacune și să ia măsuri.

Anul școlar este adesea perceput ca o cursă contracronometru, iar lecțiile la română, matematică sau engleză par să se deruleze fie prea repede, fie prea încet pentru unii elevi. Programa trebuie parcursă, evaluările făcute, iar notele trecute în catalog. În această agitație, profesorii nu au întotdeauna timpul necesar pentru a adapta stilul de predare în funcție de nevoile fiecărui elev, iar aceștia ezită adesea să ceară clarificări suplimentare.

Este nevoie de muncă suplimentară acasă

Aici intervine SuperȘcoala, sistemul inovativ de streaming educațional, unde fiecare lecție este predată și explicată clar de către cei mai buni profesori! Platforma este precum Disney+ sau Netflix, dar nu cu filme artistice, ci cu lecții video pentru toate clasele, de la I la a XII-a!

SuperȘcoala oferă acces la mii de lecții adaptate nevoilor fiecărui copil, permițându-i să învețe în propriul ritm, oriunde s-ar afla și oricând dorește.  Fie că nu a înțeles pe deplin o explicație la clasă sau vrea să aprofundeze un concept sau un subiect, platforma îi dă posibilitatea să revină oricând la fișele și materialele de studiu, pentru o învățare temeinică și fără lacune.

Pe SuperȘcoala materia din programă este detaliată în același mod ca la clasă: teorie, exemple pentru înțelegere și multe exerciții, în lecții video predate de către profesori excepționali. Pe lângă acestea, sunt disponibile fișe de lucru, cu rezolvări separate, exact așa cum trebuie să le scrie elevul pe foaia de examen, plus jocuri interactive, prin care copiii memorează informații și își consolidează cunoștințele distrându-se.

Testele de tip grilă îi ajută pe copii să identifice zonele în care au dificultăți și le recomandă videouri relevante pentru greșelile lor. Vizionând lecțiile indicate, copiii învață, capătă o înțelegere mai profundă a conceptelor și nu vor mai face pe viitor aceleași greșeli. Pentru exercițiile mai grele, de la teme, exista la fiecare lecție  o secțiune de întrebări și răspunsuri, în care copiii pot cere și oferi ajutorul.

Înțelegerea materiei crește încrederea elevului

Deseori, părinții consideră că unele subiecte din materia școlară sunt inutile în viața de zi cu zi sau inaccesibile, însă trebuie să ținem cont că ele fac parte din programă și sunt predate de profesori în școlile din toată țara. Până când sistemul va decide să le elimine din învățământul de masă, există toate șansele ca astfel de subiecte să apară la testările uzuale sau la evaluările naționale.

SuperȘcoala vine ca un răspuns la astfel de provocări din sistemul educațional actual. Prin consolidare și repetare, platforma permite elevilor să se familiarizeze cu cele mai dificile exerciții și subiecte de testare, pregătindu-i să le treacă cu brio. SuperȘcoala este acel ajutor esențial care transformă obstacolele în oportunități de învățare!

Acces rapid la cei mai buni profesori!

Un alt mare avantaj al platformei este accesul la profesori cu cele mai bune certificări de specialitate, cu experiență solidă în predare și care sunt îndrăgiți de elevi pentru modul lor prietenos de a comunica.

Super-Liliana (Mitre Siretchi) este profesor de Matematică, cu un doctorat în analiză matematică și predă de peste 20 de ani la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București.

Super-Beatrice (Simion) este profesor de Limba și literatura română și predă în cadrul Liceului Româno-Finlandez din București.

Super-Irina (Ludu) este profesor de Limba engleză, certificată Cambridge CELTA, are experiență de peste 10 ani în predarea limbii engleze în țară și în afara ei.

Super-Ina (Ilie) este psihopedagog, specialist în științe cognitive și autoarea modulului de dezvoltare personală pentru părinți și copii.

Fie că este vorba de gramatica limbii române, de matematică sau de fizică, de limbi străine sau de cursuri de dezvoltare personală, profesorii de pe SuperȘcoala știu cum să transforme conceptele dificile în informații clare și ușor de abordat de către toți elevii. Astfel, copiii beneficiază de cele mai bune explicații posibile.SuperȘcoala este disponibilă din orice colț al țării, fie oraș mic sau zonă rurală. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet și copiii primesc instantaneu lecții structurate riguros, teste interactive și jocuri educative, care îi ajută să învețe într-un mod plăcut și eficient, chiar din confortul casei lor.

O investiție mică pentru o educație de calitate

Pentru doar 69 lei/lună sau 497 lei/an, SuperȘcoala oferă acces complet și nelimitat la toate materialele educaționale de pe platformă. Frații pot folosi același abonament, fără costuri suplimentare, ceea ce face din SuperȘcoala soluția potrivită pentru întreaga familie!

SuperȘcoala este partenerul de încredere pentru succesul la școală și la examene, oferind o educație completă și modernă, într-un mod flexibil și accesibil.

Poți afla mai multe detalii despre SuperȘcoala accesând link-ul: https://cursuri.superscoala.ro/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Fenomenul Brașov – Alexandru Manda, student la Drept: Ofer sprijin părinților și elevilor care vor să dea în judecată colegiile care au stabilit medie școlară obligatorie în gimnaziu

“Dacă există elevi sau părinți care vor să dea în judecată colegiile, obiectivul procesului fiind suspendarea respectiv anularea regulamentului, mă ofer să le acord sprijinul, pentru că doar ei pot…
Vezi articolul

Proiect susținut de Complexul Educațional Laude-Reut

Despre muzica klezmer și rădăcinile ei românești, despre monumentele evreiești din Berlin, într-o nouă conferință online cu participare deschisă

Puțini mai știu astăzi că tradiția muzicală evreiască numită astăzi „klezmer” (cuvânt de origine idiș care înseamnă aproximativ „instrumente muzicale”) a fost puternic influențată de muzica populară românească. De exemplu,…
Vezi articolul

FSE condamnă decizia Guvernului României de a bloca angajările în sistemul de învățământ și amenință cu greva în toamnă, dacă vor fi probleme cu salariile

Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“ condamnă decizia Guvernului României de a bloca angajările în sistemul de învățământ, conform unui comunicat primit la redacție. Sindicaliștii spun că decizia este cu…
Vezi articolul