A fost lansat apelul de proiecte pentru consorțiile regionale de învățământ dual, cu buget de 338 de milioane de euro prin PNRR. Proiectele pot fi depuse până pe 6 ianuarie 2023

771 de vizualizări
Foto: Pexels.com
Ministerul educației a lansat apelul de proiecte pentru dezvoltarea consorțiilor regionale de învățământ dual, cu un buget de 338 milioane de euro prin PNRR. Depunerea proiectelor se poate face exclusiv online până în data de 6 ianuarie 2023.

Este vorba despre apelul “Program-pilot pentru dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual”, beneficiarii fiind consorțiile regionale pentru învățământ dual, înființate conform Metodologiei privind constituirea consorțiilor pentru învățământ dual aprobată prin Ordinul ministrului educației nr. 6.216/2022, potrivit precizărilor ME.

Valoarea maximă eligibilă din PNRR pentru totalul proiectelor este de 338 milioane euro (fără TVA), valoarea maximă a unui proiect aferent unui consorțiu fiind de 21.12 milioane de euro.

Ghidul solicitantului poate fi accesat aici (plus anexe).

Vezi și schema de ajutor de minimis pentru sprijinirea Programului-pilot pentru dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual (Anexe).

Anunțul făcut de Ministerul Educației pe Facebook:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Copiii mei, unii de 11 ani, clasa a V-a, nu citesc, nu calculează, scriu greu de mână. Ei sigur ar fi rămas repetenți în clasele 1-4, scrie Cristiana Ionescu, EDULIER

Una dintre reacțiile marcante la declarațiile ministrului Educației, despre repetenția de la clasa I, este cea a Cristianei Ionescu, fondatoarea Asociației EDULIER. Cristiana scrie, într-o postare pe contul său de…
Vezi articolul

Noua lege a minorităților naționale din Ucraina – prevederile privind educația: Este declarat dreptul la studiu în limba minorităților, dar articolele detaliate fac trimitere la Legea ucraineană a educației și produc nemulțumiri

Noua lege ucraineană a minorităților naționale, adoptată cu câteva zile în urmă și primită pe un ton critic la București, abordează chestiunile legate de educație, în contextul drepturilor minorităților, însă…
Vezi articolul