100 de elevi din familii vulnerabile din Sectorul 2 vor primi o masă caldă la școală și rechizite

296 de vizualizări
O elevă mănâncă masa caldă primită în fiecare zi prin Programul “Pâine și Mâine” / Foto: World Vision România
100 de elevi din familii vulnerabile care învață la Școala nr. 145 vor primi o masă caldă în zilele de școală și rechizitele de care au nevoie, potrivit unei postări a primarului Radu Mihaiu. Acesta a menționat că va fi derulat un program de educație remedială.

Potrivit primarului, va fi organizat un program pentru reducerea decalajelor școlare, la care se vor adăuga și „activități extrașcolare, asistență logopedică, consiliere psihologică pentru copii și părinți”.

„Școala nr. 145 are, din păcate, cel mai ridicat grad de risc educațional din Sectorul 2. (…) Copiii vor fi recomandați de școală și de serviciul de asistență socială Baicului și vor primi o masă caldă în zilele de școală și rechizitele de care au nevoie”, se arată în anunț.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Educatoarele, învățătorii și profesorii de gimnaziu și liceu pot participa gratuit la conferința internațională „Teach with Space”, la Universitatea de Vest din Timișoara. Participanții vor interacționa, pe 5 octombrie, cu specialiști și oameni de știință din diferite domenii

Conferința internațională „Teach with Space” pentru profesori are loc în data de 5 octombrie 2023, orele 9.00-16.00, la Universitatea de Vest din Timișoara, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Educatoarele,…
Vezi articolul

Profesorii de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, cea mai bună universitate din România, se solidarizează cu profesorii din preuniversitar și ies la protest în Piața Unirii, marți la prânz

Sindicatul Sind UBB al profesorilor din cea mai bună universitate din țară Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca se solidarizează cu angajații din învățământul preuniversitar, aflați în a doua săptămână…
Vezi articolul
identitatea de gen

“Primul caz în care o instanță din România acordă despăgubiri pentru discriminare lingvistică”: Ministerul Educației și Inspectoratul din Cluj trebuie să plătească 60.000 de lei pentru un grup de elevi maghiari, în urma desființării unei clase de liceu

Ministerul Educației și Inspectoratul Județean Cluj trebuie să plătească despăgubiri în valoare totală de 60.000 de lei pentru un grup de zece elevi discriminați, în urma unei decizii din 2019…
Vezi articolul