Surpriză pentru elevii clasei pregătitoare de la Școala „Cănuță Ionescu” din Urlați, județul Prahova: o sală de clasă modernă, complet renovată, transformată într-o lume dedicată copiilor prin programul P&G (P)

1.869 de vizualizări
Programul „O Sală de Clasă ca Acasă” a fost lansat de P&G în 2018. De atunci, cu fiecare sală de clasă renovată, P&G a reușit cu succes să transforme fiecare spațiu într-o lume dedicată copiilor, care să îi ajute să se dezvolte și să își atingă potențialul maxim. P&G a transformat în această vară o nouă sală de clasă într-un spațiu dedicat elevilor clasei pregătitoare. Cu ajutorul unui arhitect cu o vastă experiență în crearea și amenajarea spațiilor educaționale pentru copii, sala de clasă a fost reamenajată pentru a găzdui elevii într-un mediu primitor, care să-i ajute în procesul de învățare.

Elevii clasei pregătitoare din cadrul Școlii „Cănuță Ionescu” din Urlați, județul Prahova, au avut parte de o surpriză la începerea primului lor an de școală. O sală de clasă în care aceștia vor învăța este complet renovată – de la pardoseală și pereți, până la mobilier și elemente decorative. La baza proiectului stă un concept prin intermediul căruia sala de clasă a fost transformată într-un spațiu în care elementele prietenoase se împletesc cu condițiile moderne de studiu, care le vor facilita drumul către cele mai bune rezultate.

Fie că sprijinim educația în materie de igienă, sau asigurăm o necesitate simplă, cum ar fi apa sau produse de strictă necesitate pentru familiile aflate în nevoie, scopul nostru este să îmbunătățim sănătatea și bunăstarea fiecărei comunități la care ajungem cu programele noastre. Programul „O Sală de Clasă ca Acasă” a fost lansat de P&G în 2018. De atunci, cu fiecare sală de clasă renovată, P&G a reușit cu succes să transforme fiecare spațiu într-o lume dedicată copiilor, care să îi ajute să se dezvolte și să își atingă potențialul maxim. Selectarea școlilor beneficiare este realizată cu ajutorul ONG-urilor partenere din zonele respective.

Conducerea școlii din Urlați reacționează într-o postare pe Facebook: Pentru elevii clasei pregătitoare din cadrul școlii noastre, primul an din viața de școlar începe cu o surpriză. Aceștia vor beneficia de o sala de clasa gândită perfect de a facilita procesul de învățare. Mulțumim P&G pentru că a reușit cu succes să transforme fiecare colț din această sală de clasă într-o lume magică pentru copii, ajutându-i să se dezvolte și să își atingă potențialul maxim. Mulțumim pentru acest spațiu sigur, prietenos și plin de inspirație, care îi va face pe cei mici să se simtă ca acasă, ușurându-le trecerea de la grădiniță către sistemul școlar primar. (…)

Despre Procter & Gamble

P&G deservește consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de încredere, de calitate și superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® și Tide®. Comunitatea P&G desfășoară operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. Vă rugăm să vizitați http://www.pg.com pentru noutăți și informații suplimentare despre P&G și brandurile sale.

Citește și:
Elevii de clasa pregătitoare, de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Ploiești, învață într-o sală unicat, transformată de programul P&G (P)
VIDEO Șapte săli de clasă „ca Acasă”. Programul P&G care a creat spații unicat de învățare pentru peste 200 de elevi și profesorii lor (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Elev: “Ziua este mai lungă în timpul verii deoarece Pământul este mai proape de Soare”. Erorile ştiinţifice din manualele de Ştiinţele Naturii de clasa a IV-a sunt predate la clasă de profesori, confirmă un studiu publicat în Revista de Pedagogie

Elevii de clasa a IV-a nu ştiu să răspundă corect la întrebări de tipul „De ce este vara ziua mai lungă decât iarna?” sau “Cum se formează anotimpurile”, arată studiul…
Vezi articolul

Susține proiectul educațional, de sănătate, cultural sau social care crezi că răspunde nevoilor comunității. Donația de 1,5 milioane de lei ajunge la fiecare dintre acestea, proporțional cu numărul de voturi (P)

Șase proiecte sociale, inclusiv unul pentru combaterea abandonului școlar, unul ce oferă tratamente pentru copiii cu dizabilități și unul de decontare pentru transportul copiilor-pacienți beneficiază de sprijin din partea rețelei…
Vezi articolul

Guvernul britanic nu mai acordă împrumuturi de studii pentru tinerii români. Ce opțiuni vor avea de anul viitor? Simon Parker, profesor britanic stabilit în România: „Fiecare universitate va cere o taxă diferită care va varia în funcție de cursuri”

La scurt timp după votarea Brexitului, oficialii britanici spuneau că despărțirea de Uniunea Europeană nu va afecta sprijinul academic pentru atragerea celor mai bine pregătiți tineri de pe continent, însă…
Vezi articolul

Material susținut de Samsung Electronics Romania

VIDEO Trei școli din județul Bihor au ales digitalizarea prin instrumente interactive, ca metodă modernă de atragere a elevilor la școală, în Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar / Director: Sunt cadru didactic de 17 ani și cu siguranță o să ies de-aici la pensie – am făcut-o pentru copiii satului

Soluția, pentru noi, a fost digitalizarea reală, cu tehnologie modernă, interactivă, spun profesorii și directorii de la trei școli din județul Bihor, care au accesat programul PNRAS încă din prima…
Vezi articolul

Proiect susținut de Asociația Patronală Română din Industria Laptelui (APRIL)

Laptele Școlar, programul care la nivel european a redus abandonul și a cultivat o alimentație sănătoasă pentru milioane de copii, poate renaște și în România

Doar de două ori pe săptămână, lapte și o dată, produse lactate, de regulă iaurt – asta primesc acum elevii din grădinițe, școala primară și gimnaziu. De cinci ori pe…
Vezi articolul